ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας με το Duplicati

Το Duplicati είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και αξιόλογο πρόγραμμα για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, το οποίο μπορεί να
χρησιμοποιήσει διάφορες online υπηρεσίες αποθηκευτικού χώρου ή απομακρυσμένους file servers για την αποθήκευσή τους.
Με την ύπαρξη τόσων πολλών online υπηρεσιών αποθήκευσης, θα ήταν χρήσιμο να εκμεταλλευτείτε τον αποθηκευτικό χώρο που προσφέρουν, για την δημιουργία και φύλαξη αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων σας.
Αυτό μπορεί να γίνει με την βοήθεια ενός προγράμματος όπως το Duplicati. Το πρόγραμμα υποστηρίζει απευθείας αρκετές από τις πιο γνωστές υπηρεσίες όπως οι Amazon S3, Google Drive, SkyDrive κ.α. Επιπλέον υποστηρίζει διάφορα πρωτόκολλα σύνδεσης όπως ftp, ssh ή webdav για να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία προσφέρει τα αντίστοιχα πρωτόκολλα.
Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα σενάρια ανάλογα με τα αρχεία που θέλετε, καθώς και με την υπηρεσία που θα χρησιμοποιήσετε. Για το κάθε σενάριο έχετε την δυνατότητα να προγραμματίσετε την χρονική στιγμή που θα εκτελείται.
Η φιλοσοφία του προγράμματος είναι η δημιουργία ενός πλήρους αντιγράφου την πρώτη φορά που θα εκτελεστεί και στην συνέχεια η αντιγραφή μόνο των αρχείων που μεταβάλλονται. Αυτό γίνεται για να εξοικονομηθεί χώρος αλλά και bandwidth κατά την διαδικασία.
Η πρόσβαση στις λειτουργίες του προγράμματος γίνεται από το εικονίδιο που εμφανίζεται στο system tray του υπολογιστή σας. Από εκεί μπορείτε να χειριστείτε την σειρά εκτέλεσης των αντιγράφων ασφαλείας, να επεξεργαστείτε τα σενάρια ή να αλλάξετε τις γενικές ρυθμίσεις του προγράμματος.
Η δημιουργία και η επεξεργασία των σεναρίων γίνεται με την βοήθεια ενός κατατοπιστικού οδηγού, ο οποίος σας καθοδηγεί βήμα - βήμα, για να κάνετε τις επιλογές που απαιτούνται.
Πληροφορίες εγκατάστασης:
 Προτείνουμε να το χρησιμοποιήσετε σαν portable πρόγραμμα, κατεβάζοντας το αντίστοιχο zip αρχείο και αποσυμπιέστε το σε έναν φάκελο της επιλογής σας στον δίσκο του υπολογιστή σας ή σε ένα USB Flash Disk. Στην συνέχεια εκτελέστε το Duplicati.exe προσθέτοντας την παράμετρο --portable-mode.

Κατεβάστε από εδώ
Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.